Ēdienkarte

Uzkodas pie vīna

Spānijas sieru izlase ar grisini, riekstiem, ogām un sarkanvīnā sautētām vīģēm
13,20€
Brusketas grauzdiņi 2 personām (8 gab.)
6,90€
Vītinātas gaļas izlase ar marinētiem sīpoliem, jalapeno un bagetes grauzdiņiem
9,90€
Olīvu izlase
5,90€
Mazā uzkoda Plāni griezts cietais siers, apelsīnu marmelāde, garšaugu krekeri, dažādu riekstu izlase
5.00€

Uzkodas

Garšaugos sālīta laša fileja ar kraukšķīgām kartupeļu pankūkām, tecinātu diļļu krējumu un salātlapām
9,50€
Tunča un pikanto baklažānu crudo, pasniegts uz fenheļa salātiem ar svaigo gurķi un čili vinigretmērci
8,90€
Buratta ar aveņu balzametiķa mērcē marinētu fenheli, krāsnī ceptām bietēm un ciedru riekstiem
9,90€
Gliemenes sutinātas Chardonnay baltvīna un saldkrējuma mērcē, pasniegtas ar kraukšķīgām ķiploku bagetes rikām
7,90€
Liellopgaļas carpaccio ar rukolu, parmezāna sieru un trifeļu eļļu
11,50€
Strausa gaļas tartars ar paipalu olu un gurķu-fenheļa salātiem
9,90€
Groziņš ar svaigu maizīti un piedevām
1.50€

Salāti

Sous vide pīles krūtiņas salāti ar ledussalātlapām, apelsīnu, dzērveņu etiķmērci, batātes kraukšķiem un pistācijām
8,30€
Garšaugos marinētas pērļu mocarellas salāti ar svaigu avokado, tomātiem, lapām, Nocellara olīvām un citronu olīveļļu
7,90€
Tabulē salāti ar drupinātu spāņu kazas sieru, bulguru, tomātu, kapātiem garšaugiem un citroneļļas mērci
7,90€
Romiešu salāti ar anšovu mērci, paipalas olu, ķirštomātiem, bagetes grauzdiņiem un permazāna sieru:
Ar krāsnī ceptām jūras veltēm
8.90€
Ar grilētu vistas krūtiņu
8.50€

Zupas

Bujabēze bagātīga jūras velšu zupa ar dārzeņiem, zivīm, garnelē un mīdijām
7,90€
Jēra gaļas gulašzupa, pasniedzam ar kraukšķīgiem kartupeļiem un koriandru
6,90€
Veģetārā skābeņu zupa ar pērļu grūbām un plaucētu olu
6,90€

Pamatēdieni

Krāsnī cepta, čili un ingverā marinēta Āfrikas sama fileja ar grilētas paprikas mērci, melnajām lēcām, edamame pupiņām un Āzijas kāpostu
15,90€
Jūras karūsa grilēta ar baltvīnu un laimu, svilinātu puķkāpostu biezeni, kvinoju, sparģeļiem, dzidrinātu sviestu ar anšoviem un kaperiem
14,90€
Zandarta fileja vakuumā gatavota ar upesvēžu buljona mērci, cukurzirņu biezeni un ceptu fenheli
15,90€
Ribeye liellopa steiks pasniegts ar Malbec sarkanvīna redukciju, garšaugu sviestā gatavotu kartupeli, grilētu ķiploku un svaigiem dārzeņiem
19.90€
Teļa vaigi lēni gatavināti Shiraz sarkanvīna mērcē ar apceptu polentu, saldo kukurūzu un grildārzeņiem
14.90€
Black Angus grilburgers ar sīpolu ievārījumu un peperonata mērci, pasniegts ar pašgatavotiem frī kartupeļiem un mango mērci
11.90€
Pīles krūtiņa pasniegta ar batātes biezeni, glazētām garšsaknēm, ogām un upeņu buljonmērci
14.90€
Kukurūzas cāļa krūtiņa uz restēm cepta, pasniegta ar risotto, gaileņu saldkrē'juma mērci un svaigu salātlapu kokteili
12.90€
Jēra stilbs granātābolu sulā izturēts, zemā temperatūrā gatavots Bordeaux sarkanvīnā, pasniegts ar auna zirņiem un provansas dārzeņiem
14.90€
Turku zirņu karijs ar dārzeņiem un kokospienu, pasniegts ar jasmīna rīsiem un svaigu rukolu
8.50€
Krāsnī cepts avokado ar tomātu salsu un kamambēra sieru. Pasniegts ar kvinojas siltajiem salātiem, bazilika pesto un blanšētiem sparģeļiem
9.50€

Deserti

Šokolādes fondants ar burbona vaniļas saldējumu
6,50€
Pavlova ar citrusu un aveņu krēmu, ogām un šokolādi
6.00€
Upeņu parfē ar dzirkstvīnu, granolu un melleņu lavandas mērci
6,50€
Saldējuma izlase ar ogām un tumšo šokolādi
4,50€
Ķiršu amaretto siera kūka
6.50€